Опис продукту
Французи ще з давніх-давен додавали мигдаль у страви, аби додати їм нові відтінки смаку й текстур. Круасан із начинкою зі смаком мигдалю — поєднання шовковистого горіхового крему і хрусткої скоринки. Так і хочеться скоріше скуштувати найсолодші історії прямісінько з живописної Франції.
Розморозити. Розстойка при температурі 25±2 °С
протягом 50-60 хв., подальше допікання при температурі 170-180 °С 18-22 хв. З подачею пари на першій хвилині.
Зберігання після приготування: 12 годин на сухій полиці.
Вигляд товару в ящику може відрізнятись від фото на сайті.
Характеристики
-
Вага одиниці, г90
-
Термін зберігання в заморозці360 днів за температури -18°C
-
Ключові інгредієнтиборошно пшеничне, маргарин, мигдалева стружка, мигдаль, вода, цукор, дріжджі, ванілін.
-
Тип приготуваннярозморожувати при температурі 25±2°С 50-60 хв, випікати при температурі 170-180°С 18-22 хв.
З цим товаром купують
Відгуки та оцінки
0
Основано на оцінках з 0 відгуків
Відгуки можуть лишати зареєстровані користувачі, які придбали цей товар.
Рекомендовані товари
Переглянуті продукти