RU EN

Круасан "З мигдалевою начинкою" для випікання

20.70 ₴/шт
230 ₴/кг
В наявності
Фасування
Опис продукту

Французи ще з давніх-давен додавали мигдаль у страви, аби додати їм нові відтінки смаку й текстур. Круасан із начинкою зі смаком мигдалю — поєднання шовковистого горіхового крему і хрусткої скоринки. Так і хочеться скоріше скуштувати найсолодші історії прямісінько з живописної Франції.

Розморозити. Розстойка при температурі 25±2 °С
протягом 50-60 хв., подальше допікання при температурі 170-180 °С 18-22 хв. З подачею пари на першій хвилині.
 
Зберігання після приготування: 12 годин на сухій полиці.

Вигляд товару в ящику може відрізнятись від фото на сайті.

Характеристики
  • Вага одиниці, г
    90
  • Термін зберігання в заморозці
    360 днів за температури -18°C
  • Ключові інгредієнти
    борошно пшеничне, маргарин, мигдалева стружка, мигдаль, вода, цукор, дріжджі, ванілін.
  • Тип приготування
    розморожувати при температурі 25±2°С 50-60 хв, випікати при температурі 170-180°С 18-22 хв.
Відгуки та оцінки
0
Основано на оцінках з 0 відгуків
Відгуки можуть лишати зареєстровані користувачі, які придбали цей товар.