RU EN
Бізнес на хот-догах - легкий старт в кризу!

Бізнес на хот-догах - легкий старт в кризу!

27.07.2022

«Справа не в каві» - історія маленької кав’ярні з світовим іменем. І вже не вперше історія нас вчить, що війна та криза – це початок нового. Це рестарт для тих, хто бачить нові реалії ринку, чує потреби клієнтів та адаптовує чи будує «з нуля» нові бізнес-процеси.

З 24 лютого бізнес ресторанного та стріт-фуд ринків зупинився, але вже в перші дні деокупації на початку березня 38% кав’ярень, кафе та точок стріт-фуду реанімували роботу у містах, які повернулися до життя. На сьогодні ця цифра досягла понад 70% закладів від довоєнного рівня.
З іншої сторони, почав відновлюватися попит – вже у квітні оборот однієї торгової точки в середньому виріс на 30% у порівнянні з довоєнним часом. Перш за все, це пов’язано зі зростанням населення - поверненням іммігрантів до України (3,9 млн станом на 19.07.2022) та збільшенням густоти населення у західних областях. У містах залишається багато самотніх чоловіків, сім’ї яких наразі закордом чи у західних регіонах України, - чоловіча аудиторія кав’ярень зросла з 55% до 85%. І третім фактором є зниження доходів населення. Українці переключаються на більш дешевший, калорійний та доступний перекус «на ходу». Ресторани змінюють формат на мобільні стріт-точки, а гравці стріт-фуд ринку шукають новий продукт та надійних партнерів. 


Premier Food, як лідер ринку фуд-сервісу з брендом Mr.Grill, взяв на себе відповідальність робити все, щоб підприємці стріт фуд ринку отримали можливість легко почати та швидко розвивати власну справу в надскладний час!
Війна вдарила по ключовій ланці бізнесу - логістиці продуктів. Але першою задачею для Premier Food стало відновлення географії доставки та збільшення її частоти до 5 разів на тиждень.
На власному підприємстві ми продовжуємо розробляти нові продукти – бургери, сандвічі, шаурма тощо. Компанія розширює співпрацю з вітчизняними та закордонними виробниками хлібобулочних виробів, солодощів, напоїв – донати, круасани, печиво в індивідуальному стакані, чай. Кожного місяця ми запускаємо в продаж до 10 новинок Mr.Grill! Розширення асортименту – збільшення кількості ваших клієнтів! Повний прайс-лист>>


Для нових партнерів наша компанія запустила спеціальний продуктовий START BOX для початку бізнесу на хот-догах. Тут є все необхідне для приготування тих самих хот-догів із заправки! 15-ть років досвіду роботи з продуктом, партнерства з АЗК та підприємцями стріт фуду, а головне - постійне вивчення запитів споживачів! І, як експерти, ми впевнено можемо відповісти, який хот-дог є найбільш улюбленим серед українців! Відтак до набору входять BEST SELLERS від Mr.Grill, серед яких та сама сосиска «Премʼєра» — хіт продажів на АЗК! Детальніше>>


ХОТ-ДОГ БІЗНЕС - ЦЕ ЛЕГКО!

RU EN
Авторизуйтесь та купуйте швидше та вигідніше