Опираючись на власний багаторічний досвід успішного бізнесу, ми розробили готові рішення, інструкції та лайфхаки, застосовуючи які ви зможете власноруч покращити свої бізнес-показники, продавати більше та стати ще більш успішними.
На хот-догах можна заробляти і на хот-догах вже заробляють!
Ми можемо показати як!
У першій серії ви дізнаєтеся на що потрібно звернути увагу в першу чергу, щоб збільшити власні продажі. Золотий стандарт продажів для всіх ТОПових торговельних точок - розташовувати зону приготування хот-догів прямо перед споживачем, який хоче бачити, що купує. Ми впровадили культуру споживання хот-догів в Україні і точно знаємо, що це працює.
Процес приготування хот-дога - інтерактивний, динамічний, за ним цікаво спостерігати, а головне - це збуджує апетит.
Коли людина задоволена тим, що побачила та спробувала, вона повертається знову і знову.
У другій серії ви дізнаєтесь про найбільш типові та розповсюджені помилки в приготуванні хот-дога та організації робочого простору, за нашим досвідом, та як їх можна виправити. Також ви дізнаєтесь про загальні фактори успіху торговельної точки та чому важливо до кожної кави пропонувати хот-дог.
Для того, щоб заробляти на хот-догах, потрібно правильно та швидко їх готувати. Саме в цій серії ми покажемо, як це зробити на контактному грилі за 3-5 хвилин, надамо професійні поради та розкажемо лайфхаки.
Радимо вам скористатись готовою інструкцією за цим посиланням.
У цій серії ви дізнаєтесь, як завчасно та правильно підготувати складові хот-дога для швидкої видачі. Ми розкажемо про переваги, безпечність замороженої продукції Mr.Grill та зручність роботи з нею.
Покажемо, як правильно дефростувати та зберігати продукцію, щоб ваші хот-доги завжди були смачними, а споживачі - задоволеними. Проаналізуємо зовнішній вигляд торговельної точки та звернемо увагу на перевагу брендингу і важливість візуалізації продукту.
У цій серії ми вразимо вас реальними результатами продажів хот-догів після реалізації наших рекомендацій. Також ми покажемо, як можна приготувати той самий хот-дог за допомогою контактного та роликового грилів менше, ніж за 3 хвилини, щоб правильно та якісно працювати з чергою.
А головне, що грилювати сосиски та ковбаски Mr.Grill можна до 4 годин завдяки нашій унікальній авторській технології виробництва.
Радимо вам скористатись готовою інструкцією за цим посиланням.