RU EN
Проєкт "Прокачай свою точку!"

Опираючись на власний багаторічний досвід успішного бізнесу, ми розробили готові рішення, інструкції та лайфхаки, застосовуючи які ви зможете власноруч покращити свої бізнес-показники, продавати більше та стати ще більш успішними.

На хот-догах можна заробляти і на хот-догах вже заробляють!
Ми можемо показати як!

 

Проєкт "Прокачай свою точку!"
training-advantages
Як продавати х2 хот-догів?

У першій серії ви дізнаєтеся на що потрібно звернути увагу в першу чергу, щоб збільшити власні продажі. Золотий стандарт продажів для всіх ТОПових торговельних точок - розташовувати зону приготування хот-догів прямо перед споживачем, який хоче бачити, що купує. Ми впровадили культуру споживання хот-догів в Україні і точно знаємо, що це працює.

Процес приготування хот-дога - інтерактивний, динамічний, за ним цікаво спостерігати, а головне - це збуджує апетит.

Коли людина задоволена тим, що побачила та спробувала, вона повертається знову і знову.

Як продавати х2 хот-догів?
training-advantages
Готуйте хот-доги правильно та швидко!

У другій серії ви дізнаєтесь про найбільш типові та розповсюджені помилки в приготуванні хот-дога та організації робочого простору, за нашим досвідом, та як їх можна виправити. Також ви дізнаєтесь про загальні фактори успіху торговельної точки та чому важливо до кожної кави пропонувати хот-дог.

Для того, щоб заробляти на хот-догах, потрібно правильно та швидко їх готувати. Саме в цій серії ми покажемо, як це зробити на контактному грилі за 3-5 хвилин, надамо професійні поради та розкажемо лайфхаки.

Радимо вам скористатись готовою інструкцією за цим посиланням.

Готуйте хот-доги правильно та швидко!
training-advantages
Premier FOOD Group з власним брендом Mr.Grill запускає новий унікальний проект "Прокачай свою точку!". Його мета - створити єдині високі стандарти українського стритфуду, використовуючи власну експертизу та великий досвід роботи на ринку.
Завчасно підготуйте складові

У цій серії ви дізнаєтесь, як завчасно та правильно підготувати складові хот-дога для швидкої видачі. Ми розкажемо про переваги, безпечність замороженої продукції Mr.Grill та зручність роботи з нею.

Покажемо, як правильно дефростувати та зберігати продукцію, щоб ваші хот-доги завжди були смачними, а споживачі - задоволеними. Проаналізуємо зовнішній вигляд торговельної точки та звернемо увагу на перевагу брендингу і важливість візуалізації продукту.

Завчасно підготуйте складові
training-advantages
Грилюйте сосиски та ковбаски

У цій серії ми вразимо вас реальними результатами продажів хот-догів після реалізації наших рекомендацій. Також ми покажемо, як можна приготувати той самий хот-дог за допомогою контактного та роликового грилів менше, ніж за 3 хвилини, щоб правильно та якісно працювати з чергою.

А головне, що грилювати сосиски та ковбаски Mr.Grill можна до 4 годин завдяки нашій унікальній авторській технології виробництва.

Радимо вам скористатись готовою інструкцією за цим посиланням.

Грилюйте сосиски та ковбаски
training-advantages
Запорука успіху у бізнесі на хот-догах - це правильне приготування справді смачних хот-догів та швидкість видачі замовлення гостю. Ви можете продавати більше!
training-second-banner
RU EN
Авторизуйтесь та купуйте швидше та вигідніше