25.03.2024
Інструкція з приготування французьких хот-догів на контактному грилі
25.03.2024
Готуйте хот-дог не більше 3 хв з роликовим грилем та не більше 5 хв на контактному грилі – гість не любить чекати видачі довше.
Грилюйте сосиски, ковбаски!
Готуйте хот-дог на контактному грилі за 4-5 хв
Вплив запаху на покупця часто недооцінюють, надаючи перевагу слуховому чи зоровому стимулюванню. Проте, 72% людей приймає рішення про покупку саме на основі відчуття аромату.
Проведені дослідження підтвердили, що продукт на грилі створює аромат, що викликає апетит та бажання скуштувати. М’ясний аромат з димком збільшує обсяг реалізації хот-догів до +18%.
Аромамаркетинг - це потужний інструмент впливу на покупця, що створює необхідну атмосферу в закладі.
Читайте також