RU EN
Mr.Grill запустив проєкт "Прокачай свою точку": як заробляти вдвічі більше на хот-догах!

Mr.Grill запустив проєкт "Прокачай свою точку": як заробляти вдвічі більше на хот-догах!

29.05.2024
Mr.Grill запустив проєкт "Прокачай свою точку": як заробляти вдвічі більше на хот-догах!

13 квітня компанія Premier FOOD Group з власним брендом Mr.Grill, лідер на ринку хот-догів, започаткували унікальний проєкт під назвою "Прокачай свою точку". Його мета - створити єдині високі стандарти для українського стритфуду, спираючись на власний досвід та експертизу.

Підтримка бізнесу та економіки України під час війни є одним із ключових пріоритетів для компанії. Завдяки "Прокачай свою точку" Premier FOOD Group прагне допомогти власникам малого та середнього бізнесу заробляти більше.

16 років успішного бізнесу лягли в основу готових рішень, інструкцій та лайфхаків, які надаються учасникам проєкту. Ці знання та рекомендації допоможуть оптимізувати роботу своїх точок, збільшити прибуток та вивести бізнес на новий рівень.

В рамках “Прокачай свою точку” було створено чотири серії корисних відео, головним героєм яких став професійний мандрівник Євген Синельников. На прикладі його кав'ярні "KAVAinn" бренд Mr.Grill продемонстрував, як прості поради можуть суттєво збільшити заробіток на хот-догах.


За короткий час до проєкту "Прокачай свою точку" долучилися вже найактивніші підприємці, які вже почали втілювати отримані знання на практиці. 

А щоб працювати над собою було ще цікавіше, компанія Premier FOOD Group з власним брендом Mr.Grill оголосили конкурс. Три переможці, що продемонструють найкращі результати продажів за три місяці, отримають головний приз - прокачку торгової точки за рахунок компанії. П'ятдесят учасників отримають цінні призи, що допоможуть продавати більше. Крім того, на згадку про участь в проєкті  будуть гарантовані подарунки кожному.

Переможців буде визначено вже в серпні!