Опис продукту
Наші круасани з бринзою та шпинатом виготовлені згідно з класичною
французькою рецептурою та готуються виключно
на масляній основі, за рахунок чого, структура круасану має такі приємні та ароматні повітряні
бульбашки.
Ці красунчики будуть чудовим доповненням до меню!
Розморозити. Розстойка при температурі 25±2 °С
протягом 50-60 хв., подальше допікання при температурі 170-180 °С 18-22 хв. З подачею пари на першій хвилині.
Зберігання після приготування: 12 годин на сухій полиці.
Вигляд товару в ящику може відрізнятись від фото на сайті.
Характеристики
-
Фасуваннянасипом у ящику
-
Довжина одиниці, см15
-
Вага одиниці, г90
-
Ключові інгредієнтиБорошно пшеничне в/с, шпинат різаний, сир м’який «Бринза»; сир кисломолочний, яєчний меланж, напівфабрикат для професійного використання, масла рослинні, суха пахта, сухе знежирене молоко, крохмаль кукурудзяний; цибуля ріпчаста, перець чорний мелений; маргарин для листкового тіста (рослинні жири та олії рафіновані, дезодоровані, цукор білий кристалічний, дріжджі хлібопекарські пресовані, насіння кунжуту, яєчний меланж, клейковина пшенична, сіль кухонна.
-
Термін зберігання365 днів за температури -18°C
-
Тип приготуваннярозморожувати при температурі 25±2°С 50-60 хв, випікати при температурі 170-180°С 18-22 хв.
З цим товаром купують
Відгуки та оцінки
0
Основано на оцінках з 0 відгуків
Відгуки можуть лишати зареєстровані користувачі, які придбали цей товар.
Рекомендовані товари
Переглянуті продукти