UA EN
Інструкція з приготування французьких хот-догів на контактному грилі

Інструкція з приготування французьких хот-догів на контактному грилі

25.03.2024
Готуйте хот-дог не більше 3 хв з роликовим грилем та не більше 5 хв на контактному грилі – гість не любить чекати видачі довше.

Грилюйте сосиски, ковбаски!
Готуйте хот-дог на контактному грилі за 4-5 хв

Вплив запаху на покупця часто недооцінюють, надаючи перевагу слуховому чи зоровому стимулюванню. Проте, 72% людей приймає рішення про покупку саме на основі відчуття аромату.

Проведені дослідження підтвердили, що продукт на грилі створює аромат, що викликає апетит та бажання скуштувати. М’ясний аромат з димком збільшує обсяг реалізації хот-догів до +18%.

Аромамаркетинг - це потужний інструмент впливу на покупця, що створює необхідну атмосферу в закладі.