RU EN
Рецепти від Mr.Grill: сосиски "Прем'єра" в картопляному тісті

Рецепти від Mr.Grill: сосиски "Прем'єра" в картопляному тісті

29.04.2022
Ідеальні сосиски без оболонки — «Прем'єра», які подобаються усім без винятку своїм ніжним смаком. До складу сосисок входить добірне м'ясо яловичини, свинини та курки - таке м'ясне поєднання робить їх надзвичайно соковитими та ніжними на смак.

Пам'ятаєте улюблений шкільний перекус — сосиски в тісті? Посперечаємося, сосиски в картопляному тесті ви ще не куштували, тому швидше зберігайте рецепт!

Для страви обирайте варені молочні сосиски з добірної яловичини та курятини «Прем'єра», адже це найважливіший інгредієнт. Для тіста пропустіть гарячу варену картоплю через м'ясорубку, додайте яйце, борошно та сіль. Ретельно розкотіть готове тісто і наріжте прямокутниками. Зверху викладіть ароматні сосиски та склейте краї тіста.

Для того, щоб готові булочки були хрусткими і із золотистою скоринкою, змастіть їх зверху яйцем, змішаним з вершковим маслом і зробіть невеликі надрізи на тісті. А для ще кращого смаку, радимо посипати кунжутом і тертим сиром.

Випікайте сосиски в тесті при 180°C протягом 15-20 хвилин, кличте друзів і насолоджуйтесь незрівнянним смаком дитинства.

Смачного!

RU EN
Авторизуйтесь та купуйте швидше та вигідніше