07.05.2022
Рецепти від Mr.Grill: ковбаска "Зальцбурзька" в тісті
07.05.2022
Справжній смак натуральних німецьких ковбасок втілений у кожному шматочку варено-копчених ковбасок "Зальцбурзькі". Відсутність оболонки дозволить приготувати їх без зайвого клопоту і створить приємний запах копченості на кухні.
Розморозьте листкове тісто, викладіть на трохи посипаний борошном стіл і розкотіть у формі квадрата. Розріжте тісто на прямокутники, трохи вже ніж сосиски. Таким чином, під час випічки кінчики сосисок злегка зарум'яняться і будуть апетитно виглядати з-під хрусткої «ковдри».
Кожен шматочок тіста змастіть гірчицею, відступивши приблизно 1 см від країв. Внизу кожного прямокутника покладіть половинку курячої ковбаски "Зальцбурзькі" і поверніть тісто в рулетик.
Вистеліть лист пергаментом і розкладіть сосиски, кінцями тіста вниз, щоб при випіканні тісто не розвернулося. Змастіть тісто збитим жовтком і присипте кунжутом. Випікайте при 180 градусах 13-15 хвилин, доки наші сосиски «під ковдрою» не стануть рум'яними.
Смачного!
Читайте також