28.04.2022
Рецепти від Mr.Grill: рагу з картоплею та ковбасками "Егерські з сиром"
28.04.2022
Справжня насолода з першого шматочка – це про наші ніжні, злегка підкопчені ковбаски «єгерські з сиром». Ці соковиті ковбаски виготовлені із фаршу грубого помелу. А додавання сиру створює особливу структуру та приємний легкий присмак.
Страва, яка стане улюбленим варіантом ситного та швидкого обіду чи вечері. Всі інгредієнти рагу у вас вдома, тож ви можете приготувати його вже сьогодні.
Поріжте цибулю, моркву та солодкий перець маленькими кубиками, після чого обсмажте їх у сковороді. Коли овочі трохи протушкуються, додайте до них нарізану картоплю, а для пікантності приправте сіллю, перцем, паприкою та чебрецем.
Овочі чудово поєднувати з томатною пастою, тому при гасінні рекомендуємо додати 3 столові ложки пасти.
Через 15 хвилин додайте нарізані варені ковбаски "єгерські з сиром" і тушкуйте ще 5 хвилин.
Подавайте зі свіжим хлібом та зеленню. Смачного!
Читайте також