Рецепти від Mr.Grill: рагу з ковбасками "Тюринськими"
Що може бути краще в кінці прохолодного осіннього дня, ніж ароматна та смачна вечеря? Якщо нічого – тоді цей рецепт саме для вас! Рагу з ковбасками часто подають у пабах, адже там точно знають, як приємною атмосферою та смачною їжею перемогти негоду.
Цибулю наріжте великими кубиками. Розріжте селеру на шматки довжиною 3,5-4 см. Так само наріжте моркву, часник.
Розігрійте оливкову олію у сковороді на середньому вогні. Покладіть ковбаски "Тюрінгські" і смажте, періодично перевертаючи, 8-10 хв. Перекладіть на тарілку.
Додайте цибулю, моркву, селера, лавровий лист і гілочки чебрецю. Смажте 7-10 хв. Потім додайте часник, розтерте насіння фенхелю та пластівці чилі. Готуйте ще 2 хв.
Перекладіть вміст сковороди в каструлю, додайте перловку, помідори та лимонну цедру. Влийте бульйон і доведіть до кипіння. Поверніть у каструлю ковбаски, зменшіть вогонь, прикрийте кришкою та тушкуйте 45 хв, до готовності. Якщо є потреба, в середині приготування додайте ще трохи бульйону чи води. В кінці посоліть і поперчіть.
Смачного!