Опис продукту
Ідеальний баланс пшеничної закваски, молока та вершкового масла забезпечують ніжну текстуру круасана з найтоншого листкового тіста.
Розморозити . Розстойка при температурі 25±2 °С
протягом 50-60 хв., подальше допікання при температурі 170-180 °С 18-22 хв. З подачею пари на першій хвилині.
Зберігання після приготування: 12 годин на сухій полиці.
Вигляд товару в ящику може відрізнятись від фото на сайті.
Характеристики
-
Вага одиниці, г120
-
Термін зберігання в заморозці365 днів за температури -18°C
-
Ключові інгредієнтиборошно пшеничне, цукор, дріжджі
-
Тип приготуваннярозморожувати при температурі 25±2°С 50-60 хв, випікати при температурі 170-180°С 18-22 хв.
З цим товаром купують
Відгуки та оцінки
0
Основано на оцінках з 0 відгуків
Відгуки можуть лишати зареєстровані користувачі, які придбали цей товар.
Рекомендовані товари