UA EN
Допомога під час війни: як компанія Premier FOOD та бренд Mr. Grill наближають нашу спільну перемогу

Допомога під час війни: як компанія Premier FOOD та бренд Mr. Grill наближають нашу спільну перемогу

23.02.2023
24 лютого 2022 року ми всі прокинулися в новій реальності. У тій, де історія відбувається в прямому етері, а завдання бізнесу — не лише просувати бренди, а й захищати своїх співробітників, запобігати паніці та допомагати цивільним і військовим.

24 лютого 2022 року ми всі прокинулися в новій реальності. У тій, де історія відбувається в прямому етері, а завдання бізнесу — не лише просувати бренди, а й захищати своїх співробітників, запобігати паніці та допомагати цивільним і військовим. Кожен опинився на своєму фронті. Минув уже рік повномасштабної війни. Саме час перевести подих і підбити деякі підсумки. Запитати себе, що ти зробив для своєї країни. Компанії Premier FOOD зі своїм власним брендом Mr. Grill є що відповісти на це питання.

Група компаній Premier FOOD — визнаний лідер у сфері обслуговування компаній food service, який уже понад 15 років працює на ринку України. Premier FOOD започаткував культуру споживання хот-догів в Україні та далі розвиває вітчизняний ринок стрітфуду. Є виробником та власником відомого бренду MrGrill тих самих хот-догів з АЗК.

Станом на початок війни виробничі лінії компанії перебували на стадії модернізації з метою розширення та диверсифікації виробництва. Був погоджений готовий проєкт, саме мало розпочатися його втілення. Війна поставила на паузу постачання та зупинила запущені важливі проєкти для бізнесу. Але компанія не припиняла роботи та не зачинила двері своїх офісів та виробництва. У перші дні війни власні авто виїхали на маршрути доставлення, 25 лютого лише на один день було зроблено паузу, щоби співробітники мали змогу допомогти близьким. Компанія подбала про житло для своїх співробітників, щоби перемістити їх подалі від бойових дій (Вінницька область) та створити новий хед-офіс ближче до виробництва. Уже на третій день повномасштабного вторгнення завдяки сильній та згуртованій команді ми адаптувалися до нових реалій та активно зайнялися волонтерством.

Саме на третій день повномасштабного вторгнення компанія Premier FOOD спільно з КМДА створила власний  штаб харчової допомоги й розгорнула в метрополітені, школах і садочках мережу мобільних пунктів із приготування та роздачі хот-догів та бургерів Mr. Grill. За час роботи таких мобільних пунктів було приготовано та роздано понад 100 тисяч хот-догів. Цивільне населення та захисники Києва, Ірпеня, Василькова, Бородянки та Вишгорода отримали понад 20 тонн ковбасних виробів.

За рік війни компанія Premier FOOD не скоротила штат, а розширила його більш ніж на 20 %. У критичний момент ми не опустили руки, а навпаки — збільшили обсяги виробництва, відкрили нові логістичні центри в регіонах та відновили другу чергу будівництва нового заводу. Ми робимо все, щоби малий бізнес мав змогу й далі годувати українців: розширюємо обсяг виробництва своєї продукції та підтримуємо наших партнерів..Окрім того, не припинили доставку навіть у вкрай небезпечні місця неподалік від лінії фронту. Усього за рік роздано допомоги на понад 50 тонн готової продукції військовим, переселенцям, школам інтернатам та всім, хто цього потребував.

Ми не обмежилися харчовим фронтом. Компанія активно співпрацює з благодійними фондами та військовими частинами. За рік війни обсяг нашої військової допомоги перевищив 5 млн грн. Ми купували й передавали автівки, техніку для наших сил ППО, дизельні генератори, дрони DJI Mavic, тепловізори, планшети, ноутбуки, монітори, принтери, маршрутизатори, засоби зв’язку, організовували соціальні проєкти та навіть допомагали з пошиттям військового одягу. Усього закрили вже понад 300 запитів від тих, хто до нас звертався, і не зупиняємося на цьому. Коли читаємо про ворожі втрати, то знаємо: ми теж доклалися до цієї вражаючої статистики.

Віталій Войтович, власник компанії Premier FOOD: «Навіть у воєнний час ми не здаємося і далі надаємо бездоганний сервіс. Ми стали одним із найбільших логістичних операторів і робимо понад 50 тисяч доставлень на місяць у кожен куточок України. Кожен день ми сумлінно виконуємо свою роботу та з впевненістю дивимося в майбутнє, а ви допомагаєте нам у цьому. Співробітники, що стали сімєю, та партнери, що стали вірними друзями, я дякую вам! Працюймо ще більш наполегливо, щоби вже скоро святкувати перемогу!»

На жаль, війна ще триває. Але ми готові й надалі підтримувати наших партнерів, забезпечувати безкомпромісно високу якість продукції та надавати бездоганний сервіс, допомагати нужденним і наближати нашу спільну перемогу.