20.04.2022
Рецепти від Mr.Grill: ковбаски "Дюссельдорфські з сиром" у духовці
20.04.2022
Ідеальні, злегка підкопчені ковбаски без оболонки — «Дюссельдорфські з сиром», які всі полюбляють за ніжний смак і вишукану структуру. Ковбаски виготовлені із добірного фаршу грубого помелу із дрібними шматочками сала та твердого сиру.
Навіть найдосвідченіші домогосподарки іноді втомлюються і потребують швидких та простих рецептів. Ковбаски в духовці – саме такий. Гарантуємо вам сподобається!
Розігрійте духовку до 190°C. Змастіть пательню-гриль оливковою олією та добре її розігрійте. Підсмажте напівкопчені ковбаски «Дюссельдорфські з сиром» по 2-3 хвилини з кожного боку, щоб утворилася хрумка скоринка.
Наріжте півкільцями цибулю і злегка протушкуйте на пательні.
У форму для запікання влийте трохи червоного вина і викладіть цибулю, додайте|добавляйте| солі і перцю за смаком. Зверху викладіть підсмажені ковбаски та покладіть випікатися у духовку на 35 хвилин.
Готові ароматні ковбаски подавайте гарячими разом із цибульно-винним соусом!
Смачного!
Читайте також