RU EN

Грильоване куряче м'ясо для шаурми

189.18 ₴/уп
252.24 ₴/кг
Закінчується
Фасування
Опис продукту
Готове рішення від Mr.Grill - смажене м'ясо для шаурми.
 
Співпрацюючи з нами вам більше не потрібно піклуватися про те, щоб безпечно та правильно грилювати м'ясо для шаурми. Ми вже зробили це за вас!
 
Ви одразу отримуєте ароматний з димком, соковитий, мʼясний, безпечний продукт, готовий до споживання.
 
М'ясо для шаурми потрібно лише розмозити та приготувати на тепані або на контактному грилі.
 
Переваги, які ви отримуєте від нашого готового продукту:
- зручність, швидкість і безпечність приготування;
- економія електроенергії, часу та місця;
- мінімізація списання та залишків;
- можливість чіткого обліку та відсутність браку.
 
Mr.Grill гарантує дотримання стандартів якості виробництва, транспортування та зберігання, оскільки виробляє на власних потужностях.
 
Одного пакування достатньо для приготування:
- 4 порції великої шаурми (по 185 г)
- 5 порцій стандартної шаурми (по 150 г)
Даний формат пакування - зменшить ризики списання та дозволить порційно використовувати м’ясо.
 
Рецепт:
1. м’ясо для шаурми;
2. лаваш;
3. часниковий або айрановий соус;
4. листя салату;
5. морква по-корейськи;
6. огірок маринований слайсований;
7. цибуля маринована;
8. помідор слайсований.
Характеристики
  • Тип упаковки
    вакуумна упаковка
  • Вага одиниці, г
    750 г
  • Термін зберігання в заморозці
    180 діб за температури -18°С
  • Термін зберігання охолодженим
    до 5 днів за температури від 0 °С до 10 °С Після відкриття пакування термін зберігання від 0 °С до 10 °С не більше 2-х діб.
  • Склад
    філе куряче, м'ясо куряче жиловане, шкіра куряча, вода питна, сіль кухонна, паприка мелена, часник сушений, перець чорний мелений, куркума, петрушка
  • Тип приготування
    Дефростування м'яса: Варіант 1. Дефрост в холодильнику: 10 годин за температури від 0 °С до 10 °С. Варіант 2. Дефрост при кімнатній температурі 4-5 годин. 1. Розігріти тепан на 160-170 °С (орієнтуватись по світловому датчику на панелі). 2. Змастити поверхню тепану олією, викласти дефростоване м’ясо, періодично перемішуючи для рівномірного обсмажування з усіх боків. Час обсмажування м’яса на тепані 4-5 хв. 3. На столі викласти лаваш, змастити соусом, додати підсмажене м’ясо, салат, цибулю, моркву по-корейськи, слайси огірку та помідору. 4. Скласти шаурму, підвертаючи краї лавашу всередину. 5. Готову шаурму розігріти на тепані за температури 160-170 °С по 1,5 хв з кожного боку. Або готувати на контактному грилі при температурі при температурі 220-250 °С протягом 4 хв, регулярно перемішуючи. Рекомендуємо огортати фольгою.
  • Енергетична цінність на 100г
    928,1 kJ/кДж (221,8 kcal/ккал)
  • Поживна цінність в 100г
    жири - 18,2 g(г), з яких насичені - 4,4 g(г); вуглеводи - 0,3 g(г), з яких цукри - 0 g(г); білки - 14,6 g(г), сіль - 1,0 g(г)
Відгуки та оцінки
0
Основано на оцінках з 0 відгуків
Відгуки можуть лишати зареєстровані користувачі, які придбали цей товар.
Переглянуті продукти
RU EN
Авторизуйтесь та купуйте швидше та вигідніше